Äntligen!

Idag har vi ränt i forsar! Det krävdes tre försök innan vi lyckades hitta lite action i vattnet och det känns väldigt bra att det inte blev ännu en lugn badutflykt. Forsränningen bestod av två delsträckor, den första och lite lugnare delen var på 5 km och den avslutande lite vildare var 4 km. Tyckte vi att vi fick se många turister på liten yta igår var det absolut ingenting mot vad vi fick se under de första 5 km idag. Så otroligt många gummibåtar på ett och samma ställe att vi var alldeles häpna. Trångt var det! Som tur var nöjde sig i princip alla övriga båtar med den första delsträckan och klev därefter upp på torra land medan vi kunde fortsätta ostört till de mer vilda partierna. Kristina imponerade antagligen inget vidare på guiderna med sitt vispande i forsen och ständiga trillande ner i båten under första delsträckan och blev ombedd att färdas utan paddel med enda uppdrag att hålla sig kvar under den andra delen. En lösning vi alla var väldigt nöjda med! Vi tog oss ner under skratt, skrik och skvättande vatten! Roligt värre!




(Mattias delar snällt med sig av sin paddel inför fotograferingen)




Efter forsränningen väntade lunch och därefter badbesök vid ett vattenfall. Vattnet var iskallt och om man inte passade sig passade fiskar på att ta ett bett i benet. Som de badfantaster vi är badade vi ändå och bjöd både fiskar och människor på hud.


Sista stoppet för dagen var ett besök vid "aptemplet" där apor, hundar, tuppar och människor umgicks i kaotisk harmoni.

Imorgonbitti beger vi oss vidare mot Bangkok som är resans sista stopp. Därmed kan vi lite vemodigt konstatera att det sista doppet i havet nu har tagits och att hemresan närmar sig med stormsteg. Gud som vi kommer sakna denna bekymmerslösa tillvaro vi levt i de senaste tio veckorna. Men så roligt det kommer bli att få återse alla kära vänner och familj igen!

Kram

Kommentarer
Postat av: Kia

...och så roligt för oss att få träffa er!

Tack för alla roliga berättelser om era äventyr, det har varit em höjdpunkt att läs om allt kul och alla dessa fantastiska bilder. Shoppa inte ihjäl er i Bangkok!!

2011-12-16 @ 08:28:47
Postat av: Jenny

Ni verkar ha haft en fantastisk resa men du är väldigt välkommen hem! Ska bli så kul att träffa dig igen :-)

2011-12-16 @ 13:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0