Tuk-tukturister

Fyra tuk-tuk resor senare och 3 800 baht fattigare har vi nu äntligen en stämpel i våra pass som ger oss tillåtelse att vara kvar i Thailand till 21 dec! Det hela gick väldigt smidigt och smärtfritt och var över på bara några timmar så vi hann även med pool- och strandhäng, solnedgångsbeundrande och en thaimassage igår. En effektiv dag med mycket slappande helt enkelt!


Bommulströjor är bättre än papperstrosor!

Idag åkte vi longtailbåt till Railay beach. Det var en fin strand men det kan väl sägas att vi inte var de enda som hade den planen för dagen. Turister i massor och då motorerna i långtailbåtarna närmast kan liknas vid en traktormotor där ljuddämparen monterats bort (thailändarna tror att motorn blir bättre och snabbare då) var det minst sagt höga halter av ljudföroreningar. Lite tråkigt att det blivit på detta vis. Vi är uppenbarligen inte de enda som gillar Thailand vilket är helt förståeligt, det är ett fantastiskt land!




Idag fick vi även äran att åka discotuk-tuk! Tyvärr var det inga danshits som spelades utan smäktande thailändska ballader

Imorgon går resans sista forsränningsförsök av stapeln! Vi hoppas på tredje forsen gillt och att det blir rejält åka av. Vi har även lärt oss att man tjänar på att fråga runt bland researrangörer då vi efter en kortare rundvandring fått ner ursprungspriset med nära hälften (bättre sent än aldrig).

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0