Från Lipe till Lanta

Då har vi lämnat Koh Lipe och tagit oss till Koh Lanta. Sista kvällen på Koh Lipe gick vi till en utkiksplats på norra delen av ön där man såg ut över havet och solnedgången. Himla vackert såklart!




Det var allt lite tråkigt att lämna denna fina plats på jorden, vi har trivts väldigt bra. Båtresan till Koh Lanta var lite guppig, det blåste även så mycket att Mattias blev öm i håret. Det vill säga inte så lite.


Koh Lanta är betydligt större än Koh Lipe. Vi hann inte med några större utforskningar av stället igår men det känns betydligt mer turistigt och charteraktigt. Svenska menyer finns att tillgå om man så önskar liksom köttbullar och tjälknöl!

Idag väntar några lata timmar vid pool och hav. På kvällen tänkte vi ta oss in till centrum och försöka boka några utflykter för att få se lite mer av ön än svenska turister.

Hoppas allt är bra med er därhemma!

Kommentarer
Postat av: IngaLill

Vilka underbara bilder, jag förstår varför Kristina tycker så mycket om Thailand. Och tavlan men ängeln, så jättefin. Det finns många ord sagda och skrivna om änglar, här är några: Änglarna finns i de kärleksfullaste hörnen av våra tankar...



2011-12-08 @ 07:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0