Ao Nang

Gårdagen på Koh Kradan var gråmulen men vi roade oss ändå. Vi dansade limbo, hoppade hage (Mattias vann trots att hann plockade upp stenen vid fel tillfälle tre gånger i rad!) och paddlade kajak. Livsfarliga vågor och rakbladsvassa koraller tvingade in oss till land tidigare än planerat. Mattias fick därefter bogsera Kristina tryggt nära stranden och vi överlevde strapatsen.



Idag försökte vi skapa lite julstämning på stranden. Det gick väl sådär och tidvattnet gjorde processen kort med vår vackra gran.



Nu befinner vi oss på ett fint hotell i Ao Nang och hoppas att allt kommer gå smidigt imorgon när vi skall förlänga vårt visum. Först ser vi dock fram emot en god natts sömn vilket vi inte kan skryta med att den stenhårda sängen på Koh Kradan bjöd på.

Puss o kram

Kommentarer
Postat av: Patrik Schöllin

Tjena! Ni verkar fortfarande ha det gött på resan. Tänkte slänga in ett par aktivitetstips nu när ni är i ao nang. Klättringen på Railey är en av världens bästa och om ni någon gång vill prova på att klättra så är det dags nu! Även om ni inte vill klättra så tycker jag ändå ni ska åka över till Railey om ni inte varit där. Skippa första stranden och ta er över till den bortre, den är mycket finare och vägen dit är rätt häftig. Finns ett par schyssta sidospår också till en fin utkikspunkt respektive en gömd liten sjö liknande piratgömman som ni sett tidigare på er resa.



Lycka till med visumen.

Vi hörs, Mattias!



/Patrik

2011-12-14 @ 12:02:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0