Pirates of Koh Lanta

Båtutflykten igår var bra. Vi fick se många fina öar och blev så pass förtjust i en av dem att vi antagligen kommer åka dit ett par dagar efter Koh Lanta.


Vi fick även simma igenom en grotta, på andra sidan fanns en gömd sandstrand helt omsluten av höga klippor. Detta var förr ett perfekt gömställe för pirater.





Vid en av snorklingarna var det supermycket fisk! Det var som att simma i ett akvarium.


På kvällen åkte vi återigen in till Saladans centrum för god mat och shopping. Vi hittade en julkapp till någon därhemma och en tavla till oss själva. Det händer inte varje dag att vi springer på något till hemmet som vi båda gillar vid första ögonkastet så efter lite försiktig prutning slog vi till på denna lilla ängel.


Idag blir det en lugn förmiddag, eventuellt ger vi oss ut på havet och paddlar en sväng. På eftermiddagen ska vi göra något roligt och spännande, vi ska gå en matlagningskurs! Den thailänska maten är helt fantastisk och vi hoppas lära oss att bemästra curry och fisksås så att vi kan njuta av det när vi om några veckor är hemma i kära Köttbulleland.

Puss o kram

Kommentarer
Postat av: IngaLill

Vilka underbara bilder, jag förstår varför Kristina tycker så mycket om Thailand. Och tavlan men ängeln, så jättefin. Det finns många ord sagda och skrivna om änglar, här är några: Änglarna finns i de kärleksfullaste hörnen av våra tankar...

Kram

2011-12-09 @ 06:57:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0