Söndershoppade

Vi fortsätter vår shopping spree här i Bangkok. Det finns så galet mycket av precis allting att man nästan blir lite stressad av att inse att det är omöjligt att hinna med allt. Vi traskar runt mellan köpcentrumen i takt med jingle bells och diskuterar om alla köp verkligen kommer få  plats i resväskan. Vi är väldigt positiva och hejjar på varandra och säger att det absolut inte är några problem.

Skräddarna har fortsatt att visa sina försäljningsskills. Mattias hade efter lite funderande beslutat sig för att sy upp en skjorta och gick därför igår till en butik för att göra sin beställning. Skräddaren lyckades dock prata och trixa på ett mycket skickligt sätt så det slutade istället med tre skjortor. Mått och betalning lämnades och det bokades även in en tid för provning. Vi kommer tillbaka senare på kvällen, Mattias provar en skojta och den sitter fint, skräddaren fortsätter att sälja och Mattias köper ytterligare två skjortor. En skjorta blev därmed till fem!  


Ikväll blir det upp till bevis om resväskan är så stor som vi vill tro då vi i natt stiger ombord på planet mot Sverige. Idag ska vi njuta allt vi kan av frukostmuffinsarna, poolhäng, en av de godaste pizzorna som finns på denna jord, lite mer shopping såklart och framförallt av varandra. Tanken på att inte ses på över en vecka för julfirande på olika orter efter att umgåtts dygnet runt i tio veckor är nästan lite väl skrämmande. Men det ska väl gå det med!

Nu ska sjusovaren väckas och frukost intagas!

Puss o kram

Kommentarer
Postat av: IngaLill

Mattias ser ut som tagen ur Officer och en gentleman, snyggt. Tänk att ni snart är hemma och att ert reseäventyr är slut för denna gång. Men ert äventyr tillsammans fortsätter, glöm inte det.

Jag önskar er lycklig resa hem och VÄLKOMNA!!

Detta är väl den sista kommentaren från mamman i Östersund(som ligger i ett julkortsvackert vinterland). KRAM

2011-12-20 @ 05:52:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0