Den ofrivillige shopparen

Idag har vi varit på nöjespark igen! Det var en stor park med både vattenland, karuseller, och diverse övriga äventyr. Vi började med vattenrutchkanorna men kom inte långt då Mattias badbyxor inte riktigt höll måttet. En knapp på bakfickan tolererades icke! Det var bara till att traska in i parkens butik för badkläder som lägligt nog låg precis runt hörnet och införskaffa ett par "Sunway Lagoon" shorts. Efter klädbyte var vi redo att köra vilket vi gjorde ett par timmar. Roligt såklart men vattenlandet i Vietnam var snäppet vassare. Det fanns dock en surfvågsmaskin som var fantastiskt skoj! Det kan närmast liknas vid en jättestor vattenspruta som gjorde en konstgjord våg där man fick surfa på en body board. Badkläderna satt inte riktigt där de skulle när man blev bortspolad av den kraftiga strålen och gång på gång blev vi omkullkastade in i de mjuka väggarna. Men det bjöd vi så gärna på! Efter att badat oss trötta så klättrade vi på värdelns längsta hängbro, åkte zipline (en linbana där man glider längs en vajer med hjälp av en trissa), sköt pilbåge, körde fyrhjuling och pricksköt paintball. Det var ett fullspäcket schema men vi kände oss ändå inte riktigt klara när vi var tvungna att avsluta då parken stängde.











Efter parkäventyret spenderade vi två timmar i det gigantiska köpcentret som låg i anslutning. Vi hann gå genom en av fyra våningar innan vi blev trötta och begav oss tillbaks till hotellet för att avnjuta en god middag.

Imorgon skall vi utforska batugrottorna som ligger lite norr om KL. Det kommer självklart en rapport med allt spännande som säkerligen kommer hända där!

Hoppas ni har en bra helg!

Kommentarer
Postat av: akzy

Nu har jag suttit o läst ikapp en massa, hade inte tittat in på ett tag. Ni verkar ha det oförskämt bra! Här är det rusk o regn, men lite mysigt trots allt med 1a advent. Vi börjar sakna er riktigt mkt nu ska ni veta! Njut o ha det så gott. Massa kramar!

2011-11-26 @ 19:52:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0