Ja vi har vårat glada barnasinne kvar!

Hej hopp där hemma!

Igår var det grått och trist här i Vietnam så mycket tid spenderades på hotellrummet med böcker, tv, Internet samt studerande av världens samtliga flaggor. En promenad på stranden lyckades vi åstadkomma men annars ingen action att rapportera.

Idag har vi dock aktiverat oss och besökt Vinpearl, ett nöjesfält som ligger på en ö utanför Nha Trang. För 120 riksdaler får man åka linbana tur och retur till ön samt köra alla attraktioner tills man storknar. Vi valde att koncentrera oss på att leka i vattenlandet där vi guppade runt på gummiringar i vågor, skrek oss hesa i branta nedförsbackar och av smärta när vi blev lätt hyvlade i en vattenrutschkana där fogarna inte var helt perfekta. Den roligaste attraktionen kallades Tsunami och vi har lagt upp två klipp från den som vi hoppas kan roa er en måndag hemma i Sverige när det kanske känns som att det är oändligt långt kvar tills sommaren. Fantastiskt rolig kana och det sög lika härligt i magen varje gång. Vi älskar att åka vattenrutschkana! Man blir så himla glad!


I linbanan påväg mot lek och bus

Buspojke!


Sura miner efter en liten olycka

Mattias och en hink vatten!


Weeee!





Vi har hittat ett fik som har den mest fantastiska limelemonad vi någonsin smakat, dit begav vi oss när vi lekt klart. Det blev även en banan- och chokladpannkaka till den store och cheescake till den lilla. Vi har haft en väldigt bra dag och kommer garanterat sova gott i natt.



Imorgon är det dags för ett nytt försök med forsränning. Håll tummarna att det blir av denna gången!

Puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0