Life is good!

Idag har varit en dag i slappandets tecken. Förmiddagen spenderades på stranden med sol och salta bad och eftermiddagen vid hotellets takpool. Så härligt att bara ta det lugnt och läsa en bra bok, en bok som är sådär fängslande att man omöjligt kan lägga den ifrån sig och därmed måste gå riktigt försiktigt om man ska någonstans så man kan läsa samtidigt.

Dagens frisyrer efter strandhäng

Om man nu ska se något positivt med den krasslighet som rått de sista dagarna så är det att man närmsta dagarna efteråt verkligen uppskattar att vara frisk igen! Något man annars faktiskt tar alltför givet. Att återigen ha en kropp som orkar delta i hela måltiden istället för att tvingas gå tillbaka till hotellrummet innan den egentligen börjat, att orka sjunga i duschen och ta ett danssteg eller två är fantastiskt!

Vi har det helt enkelt bara bra och njuter av varje sekund!

Stora kramar till er alla!

Kommentarer
Postat av: Erik

Stanna kvar där ni är.Här plockas dubbdäck och rattmuff fram.Ha det så gott/Erik

2011-11-16 @ 22:29:47
Postat av: IngaLill

Jag blir glad att hälsan är tillbaka, och det syns vem som inte haft den(mammahjärtat gör ont). Och gör nu det ni säger att ni gör, njut.

I år designas Rådhusgranen i Östersund av inte mindre än den underbara Babsan. Det blir säkert blingbling av den högre skolan. Kramar till er båda

2011-11-17 @ 07:26:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0