Ryssland

Vi har lämnat Ho Chi Minh och befinner oss i Mui Ne. Vi kom hit idag efter en smärtfri bussresa och vi har under våra timmar här sett fler ryssar än vad vi gjort under hela vårt tidigare liv. Det verkar onekligen som att de har gjort den här staden till sin egen. Många butiker har skyltar på vietnamesiska och ryska men ej på engelska så blir lite svårt för oss att förstå. Inte helt otippat har vi vid ett flertal tillfällen blivit misstagna för ryssar. Droppen var när vi gick till restaurangen bredvid hotellet och vi fick ryska menyer utan att ens blivit tillfrågade! Till råga på allt så var Kristinas mat helt oätbar så vi fick traska den pastan. Ryssarna har hittils bekräftat våra fördomar och dricker vodka till lunch, vid poolen och till middag. Vid poolen är de iklädda klassiska speedos, tighta och gärna extremt färgglada.

Imorgon skall vi leta reda på en bra skola att ta kitesurfningslektioner från!

Ha det fint där hemma!

Kommentarer
Postat av: sandra

Åhhh Ruski?! Då vet jag iaf en som är som fisken i vattnet! Förutsätter att Mattias tar seden dit ni kommer och numer kör den underbara ryssfrillan som han så flitigt försöker undanhålla oss här hemma! Kanske läge att leta reda på resten av bandmedlemmarna? ;) PUSS PÅ ER! <3

2011-11-14 @ 15:59:37
Postat av: Kia

Nog för att vi såg stor- och småtrapp i Portugal, men avundsjukt konstaterar vi att era bilder är fantastiska i jämförelse med våra!!! Tack!

2011-11-14 @ 16:53:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0