Blöt om både skor och strumpor

Igår blev det en liten sightseeingrunda i Ho Chi Minh. Vi hann bland annat med med en park där Kristina fick stilla lite hämlängtan med att hälsa på Storsjöodjurets vietnamesiske kompis. Därefter var det dags för resans första museumbesök på War remnants museum där en fotoutställning samt olika fordon och vapen som användes under vietnamkriget fanns att beskåda. Så många hemska människoöden att det är svårt att ta in. Under tiden vi var inne på museet öppnade himlen sig som vi aldrig varit med om tidigare! Vi försökte vänta ut regnet med fick ge upp efter närmare en timme och istället köpa ponchos och ge oss ut i ovädret.






Till kvällen hade vi bokat cirkusbiljetter! Då regnetfortfarande öste ner fick vi återigen användning för våra fina ponchos, gatorna hade nu blivit översvämmade så vi fick vada oss fram i runt 20 cm vatten.


Cirkusen bestod av glada amatörer och till största delen av trollkonstnärer, inte riktigt vad vi tänkt oss kanske... Tricken kan väl sägas höra  till den gamla skolan, då det var väldigt mycket dukar, duvor, plastblommor och även en och annan kanin.

Nu skall vi ut och se vad staden har mer för spännande saker att erbjuda!

Puss o kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0