Forsränning tagning två

Det verkar inte vara menat att vi ska forsränna i vilda forsar. Vi kom fram ordentligt och allt gick bra men någon forsande och fräsande flod var det inte som erbjöds. De måste onekligen mäta styrkan på forsarna annorlunda i Vietnam. Någon 2-3 nivå vilket var utlovat var det då inte, åtminstone inte i våra mått mätt. Återigen lite besvikna men även återigen en trevlig dag på en mysig flod.



Vi gjorde ett stopp för att vandra i en fruktodling. Där fick vi bland annat se annanas, papaya, banan, cashewnötter, lime, gröna apelsiner och avocado växa.



Efter att paddlat en stund till var det dags för lunch. Våra guider hade sannerligen tagit med sig mat för ett helt kompani. Vi fick göra egna vårrullar till förrätt, därefter var det dags för grillad kyckling, biff och fisk i baguette och till efterrätt färsk annanas. Vi fick lära oss att det bara var att proppa i sig för i Vietnam blir man inte tjock, allt man äter smälter ändå eftersom det är så varmt. Sannerligen något att ta fasta på!



Ikväll blir det garanterat ännu en limelemonad, imorgon lämnar vi nämligen Nha Trang så det gäller att passa på. Imorgonkväll flyger vi till Ho Chi Minh för att därifrån i övermorgon åka vidare mot Malaysia och Kuala Lumpur.

Ha det fint!

Kommentarer
Postat av: IngaLill

I en annan del av världen pyntas det till advent i andra delar paddlar man kanot och åker vattenrutschbana. Tänker på och längtar efter när första ljuset tänds. Puss och kram

2011-11-24 @ 19:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0