Back in the 80's

Efter en nätt liten flygtur på 45 minuter istället för sju timmars buss är vi nu tillbaka i Kota Kinabalu. Det känns väldigt skönt faktiskt, Sandakan var lite väl lugnt för vår smak. Vi bor på ett hotell som ser ut att haft sina glansdagarför en sisådär 20-30 år sedan, då var det säkert ett fint lyxhotell. Man har sedan dess gjort absolut ingenting. Möbler, tavlor, lampor, tapeter, heltäckningsmattor och övrigt är i original och inget har förändrats. Nog för att ingen av oss är överförtjusta i förändringar och därmed är rätt förstående men en liten uppfräschning hade inte skadat.

Eftermiddagen spendarades vid poolen innan vi tog taxi till vår favoritrestaurang "Little Italy" där Cola Light- och kolhydratförrådet åter laddades upp. Dumt att prova något nytt när man vet vad man gillar!

Vi har det så himla bra, det är lätt att glömma bort när dagarna flyter ihop och man inte diskat en tallrik eller gått ut med en soppåse på fyra veckor. Det är verkligen en ynnest att få resa iväg under så lång tid med någon man gillar så mycket. Vi är med om en fantastisk resa och får uppleva så otroligt mycket tillsammans, detta är verkligen något att minnas och se tillbaka på när vi är gamla och sitter på vinden.

Imorgon ska vi på en spännande utflykt! Vi blir hämtade kl 05.40 på hotellet för färd med både buss och tåg till floden Padas där vi ska forsränna. Det sägs vara ett vilt äventyr och vi är peppade till tänderna!  

Ta hand om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0