7 kvadrat

Nu är vi i Hongkong! I Hongkong gillar man det här med Halloween och firar ordentligt. Detta gör staden till ett populärt resmål just denna helg när även vi skulle hit, vilket i sin tur leder till fullbokade hotell och extremt höga priser. Rummet som fanns kvar till oss är inte stort nog för att kunna öppna resväskan annat än på sängen, cirka 7 kvadrat inklusive badrum, äkta Hongkong style!



På gatorna myllrar det av folk och om vi tyckte att det var mycket kineser innan så är det inget jämfört med vad som finns här!


Efter att fyllt på vårt bokförråd och hittat en bra kameraaffär så strosade vi runt i Soho. Vi hade tyvärr redan ätit oss mätta så det blev ingen mysig kvällsmiddag men vi siktar på en god lunch idag istället.

Nu skall vi lämna vårt enorma rum och ge oss ut på stan. Ikväll bär det av mot Borneo och nya äventyr!

Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Helena

Haha, resväskan på sängen är ju inte riktigt Kristinas stil...:) By the way så åt vi upp dina muffins på jobbet idag! Mycket goda! Och imorrn ska vi försöka komma ihåg det exakta klockslaget när halva veckan gått! Som du hör så saknar vi dig :)!

2011-11-01 @ 20:39:13
Postat av: Kristina

Haha, sannerligen är det inget för mig att öppna resväskan på sängen! Som tur var var jag förutseende nog och packade allt jag behövde för första dagen i en liten ryggsäck så resväskan behövde inte öppnas förrän vi sovit och då är det ju fritt fram att ha äckliga saker i bädden :)Jag saknar er också! Räknar med en mananakväll i januari. Kram

2011-11-02 @ 16:17:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0