Sommarpalats, populärt turistmål och ggggggggggg

Hittills har vi på resan endast brukat taxi som färdmedel, idag har vi dock gett oss i kast med pekings tunnelbanesystem! Ynka två riksdaler kostar det att åka vilket såklart är helt okej. Dessvärre var vi ju inte de enda som tyckte det var prisvärt och praktiskt så nu har vi också fått uppleva kineserna på kramavstånd. Första tunnelbanefärden gick till Sommarpalatset där man tydligen inte behöver gå till en toalett för att göra sina behov, det går tydligen bra att lätta på både det ena och andra trycket lite var som helst... Det var en fin park med massa vackra tempel och mysiga områden, väl värt ett besök!





Efter Sommarpalatset begav vi oss ner i underjorden igen med ett annat populärt turistmål i sikte. Någon som kan gissa vart med hjälp av Kristinas rebus nedan? Roligt att se i alla fall!




På kvällen tyckte vi att vi efter två dagars konstant vandrande var värda något avslappnande och skönt men som skulle visa sig bli rätt brutalt och nästintill smärtsamt. Ledtråd finns i rubriken :)

Efter sex dagars turistande i huvudstaden känner vi oss redo att imorgon hoppa på snabbtåget till Shanghai för nya äventyr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0