Förbjudna staden

Vi har fortfarande lite svårt att komma upp på morgonen, vi sover länge och skyller på jetlag. Skönt att vi inte har ett späckat schema som även tillåter lite slappande.

Idag har vi varit i Förbjudna staden. Det var otroligt stort! Vi traskade och traskade och hela tiden dök nya palats upp. "Hall of supreme harmony", "Hall of earthly tranquility", "Palace of heavenly purity" med mer. De kunde verkligen namnge sina byggnader!







Vår resa fortsätter att skänka glädje till andra! Vet inte hur många gånger vi blivit fotade tillsammans med asiatiska främlingar under dagen, alla är vansinnigt fascinerade av våra långa lemmar. Vissa vågar komma fram och fråga medan andra tar i smyg. Alltid lika roligt att vara speciell!

Frukost to go, totalpris 9 kr :)


Kvällen spenderades på en night market där vi åt middag. Förhoppningsvis klarar våra svenska magar av detta så inga obehagliga överraskningar behöver dyka upp under natten... För de mer vågade besökarna fanns även sjöstjärnor, skalbaggar, levande skorpioner, fårpenis, orm och "bee cocoons" att tillgå. Fullkomligt kaos med folk överallt och försäljare som skriker för full halls för att påkalla folkets uppmärksamhet. Det känns att vi inte är i Sverige längre!





Nii haai!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0