Buenos Aires #2

De andra dagen spenderade vi med att äta kött och träffa Daniel, en av Mattias pokervänner som han lärde känna i Buenos Aires för lite mer än fyra år sedan. Efter 600g kött under dagen så körde vi lite barhäng på kvällen men vi hade inte tid med några längre utflykter i den argentinska natten så vi var hemma tidigt (04:00).
 
Den sista heldagen spenderade vi först vid poolen, sedan så besökte vi recoletas kyrkogård där bland annat Evita Peron ligger begravd.
 
 
 
På kvällen träffade vi Jose, numera känd som Nacho, en gammal magicvän till Mattias. Han tog oss med på en riktig bra restaurang, Osaka i puerto madera. Osaka kör peruansk/japansk mat med nästan bara mat från havet. Kristina var inte helt peppad inför besöket men bet ihop och höll ganska god min på vägen dit. Väl där tog hon dock modet till sig och provade av alla anrättningarna som Nacho beställde in. Pilgrimsmusslorna med parmesan var en av höjdpunkterna men även de rätter som innehöll den förhatliga laxen åts upp med glädje.
 
 
Det var en sådan där fantastisk upplevelse när lågt ställda förväntningar möttes av bara positiva överraskningar. Trots otaliga fantastiska köttbitar var det fiskmåltiden som drog det längsta strået i Buenos Aires!
 
Tre nätter var all tid vi fick i Buenos Aires denna gången. När vi satt i taxin på väg ut mot flygplatsen önskade vi båda att vi minst hade haft en vecka där. Det finns så många olika områden att besöka, saker att göra och framför allt otroligt många goda restauranger att äta sig igenom. We'll be back!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0