Ute på äventyr igen

Bloggen lever igen! Det betyder att det är dags för nya reseäventyr, denna gång är det Sydamerika som står på kartan! För Kristina en helt ny kontinent och för Mattias ett kärt återseende. Vi startar i Buenos Aires och kommer efter ett par dagars sightseeande bege oss ut på en liten rundresa i landet med bland annat hästridning, vinprovande och vattenfallsbeskådande på schemat. En och annan köttbit lär också hinna slinka ner. Resan avslutas i Brasilien och Rio de Janeiro, lite farligt men mest fantastiskt såklart. Där bjuds det på sol, bad och Kristinas första smak av superfrukten Acai.

Vi har längtat, planerat och peppat inför resan ett bra tag, det känns nästan overkligt att det äntligen är dags! Egentligen är det förresten inte Kristina och Mattias som åker utan Anna och Oscar, men det ska väl gå bra det med!

 

 

Vi sitter nu i hotellbaren och avnjuter våran "free welcome drink" i väntan på att vårt rum ska bli klart. Resan tog 21 timmar men gick förvånansvärt lätt, vi lyckades sova en hel del. Kristina fick dock bita sig i fingrarna för att inte busa med Mats och stoppa något i den stora gapande munnen.

 

Vi är lite sega idag men ska ändå försöka ge oss ut på stadsvandring. Ikväll har vi bokat in oss på "The argentinian experience", en kulinarisk introduktion till det Argentinska köket. Vi ska tydligen få vara med och tillaga vissa delar av måltiden, dricka gott rött vin och smaka på Maté. För att citera det lilla brittiska barnet i sätet framför oss när planet drog igång motorerna "Wow, this is so exciting!"

 

 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad kul att man kan följa ert äventyr här! Hoppas ni fått en finfin start på trippen :) Kram på er

2013-02-08 @ 09:46:43
Postat av: Glenn

Spännande!

Hoppas bara att du inte åker på någon kostnad för mobilsurf av misstag!

2013-02-08 @ 13:29:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0