Dom smörjer sig i tystnad. Begrundar sina misstag...

Resans sista anhalt är ingen mindre stad än Rio de Janeiro! De två första dagarna i Rio bjöd på fint väder så vi solade och badade, väl insmorda med hög solskyddsfaktor. Enligt väderprognosen såg de kommande dagarna rätt så usla ut.
 
 
När vi vaknade den tredje dagen såg det småmulet ut men vi packade ändå vår strandväska för att se om vi inte kunde få lite mer häng vid havet då de första dagarna varit så underbara. Efter standardfrukosten med en skål acai, en stor färskpressad mangojuice och toast gick vi ner till stranden. Det var mulet och såg inte ut att spricka upp något nämnvärt, men vi ville såklart passa på att hänga på stranden om det var uppehåll några stackars minuter. Solen brukar ju ta lite ändå genom molnen så vi smörjde in oss med solskyddsfaktor 15 för säkerhets skull. Mattias som aldrig bränt sina ben valde att inte smörja in dem då vi ändå snart skulle tvingas in för att ta skydd från det kommande regnet.
 
Titt som tätt kikade vi upp mot himlen men det började aldrig att regna. Någon gång i halvtimmen så blinkade till och med solen fram ett par sekunder. Efter x antal bad så började Mattias klaga lite på att han var varm om benen och vi packade ihop. Det visade sig att vi varit ute i nästan 4 timmar men det var ju molnigt så gott som hela tiden så det borde väl inte vara så farligt.
 
När vi kom in såg vi att vi fått lite mer färg än önskat som ni själva kan se. Varning för starka bilder!
 
 
 
 
Note to self: Solen tar genom molnen, använd alltid ordentligt med solskydd!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: IngaLill Karlström

Detta kan man kalla fyra nyanser av rött.
Men var är sambakjolen, glitter och lättklädda brasiljanskor??
Kram till er båda

2013-03-01 @ 17:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0